Τελευταίες Ειδήσεις

Πάντα... κ@λόκαρδος ο Ηλίας

Ο άνθρωπος δεν...παίζεται με τίποτα κι αυτό λένε όσοι γνωρίζουν τη σχέση του συμπολίτη Ηλία Ντάπα για την σχέση του με την τύχη...Ο  καθόλα αγαπητός Ηλίας ιδιοκτήτης της Πανελληνίως γνωστής "ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΠΑΣ|" το έκανε και πάλι το θαύμα του!!!
Αυτή τη φορά "χτύπησε" στα Τρίκαλα καθώς περνώντας ΚΤΕΟ το όχημά του συμμετείχε στην κλήρωση του Ι. ΚΤΕΟ ΣΙΩΚΗΣ για μια τηλεόραση 50 ιντσών όπου μετά την σχετική κλήρωση αναδείχτηκε ο μέγας τυχερός κερδίζοντάς την!!!
Ως ήταν αναμενόμενο κλήθηκε για την παραλαβή της στην έδρα του  "Ι. ΚΤΕΟ ΣΙΩΚΗΣ" όπου και την παρέλαβε περιχαρής συνοδευόμενος από τον πρωτότοκο γιο του Στέφανο με τις ευχές όλων και τα συγχαρητήρια τους...
-ΥΓ. Φίλος που το πληροφορήθηκε μου είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου..."από τον Ηλία δεν έχει γλυτώσει χορός και λαχειοφόρος χρόνια τώρα...θα την γλίτωνε ο Σιώκης!!!".
Οπότε η λύση είναι μια...Για να πάρει και κανένας άλλος δώρο...θα πρέπει να τον αποκλείουν από κληρώσεις δώρων και λαχειοφόρους...
Άντε Λιάκο μμμ...τα πήρες όλα πάλι κι έφυγες...Πάντα τυχερός και κ@λόκαρδος...
Κι εδώ που τα λέμε σου έπεσε κουτί η 50αρα...μιας κι άρχισαν τα προβλήματα όρασης καθώς το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια