Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑ-COVID19 EΠΟΧΗ

TΙ ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΆΣ, ΚΑΘΩΣ  Ο αγώνας κατά των ναρκωτικών και ευρύτερα των εξαρτήσεων είναι μία εθνική και κοινωνική υπόθεση. ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. Με τη μάχη κατά των εξαρτήσεων να είναι μια πολυεπίπεδη, μακροχρόνια και διαρκής παρέμβαση, που έχει αναφορά στις διεθνείς σχέσεις της εποχής μας και στις βαθύτερες τάσεις που προσδιορίζουν την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας. Εξασφαλίζουμε τον καλύτερο συντονισμό των δράσεών μας και τη δυνατότητα οριζόντιων συνεργασιών.  ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΑΡΩΓΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ", ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. 

Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ("DE-TOX") ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ COVID-19, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ" ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. Ο Δρ. ΛΙΑΠΗΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ: «ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ».

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Προέδρου του ΚΕΘΕΑ στον παρακάτω σύνδεσμο:Δεν υπάρχουν σχόλια