Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλο


Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλο. Στη πρώτη συνάντηση που έγινε στις 22 Απριλίου, ο κ. Ηλιόπουλος προέτρεψε τους μικρούς μας αναγνώστες να ζωγραφίσουν μια εκδοχή του εξωφύλλου του αγαπημένου τους βιβλίου. Έτσι, είχαμε τη χαρά να θαυμάσουμε τις ζωγραφιές των παιδιών που αποτύπωσαν με τον δικό τους τρόπο τις αγαπημένες τους ιστορίες και να γνωρίσουμε τους ήρωές τους. Στη συνέχεια, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας που είναι σε λίγες μέρες, ο κ. Ηλιόπουλος διάβασε ένα διήγημα από το βιβλίο «Έχω πάντα δικαίωμα» και συγκεκριμένα «Το τραγούδι της μαμάς», όπου το αφιέρωσε στα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς μητέρα και στα ασυνόδευτα παιδιά που περιπλανιούνται μόνα ανά την υφήλιο. Το συγκεκριμένο βιβλίο περιλαμβάνει δέκα διηγήματα διαφόρων συγγραφέων για τα δικαιώματα του παιδιού, χαρισμένα στα παιδιά της Unicef και ευελπιστεί να δώσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.  


Ο κ. Ηλιόπουλος ανέθεσε στα παιδιά να φτιάξουν ένα ολιγόλεπτο βίντεο με τη μητέρα τους όπου θα τραγουδούν το αγαπημένο τους τραγούδι, νανούρισμα ή ό,τι άλλο επιθυμούν και να μας το δείξουν στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 7:00 μ.μ..

Μέχρι τη μέρα της συνάντησης μπορείτε να στέλνετε τα βίντεο που θα δημιουργήσετε με τη μητέρα σας, τη γιαγιά σας ή μια γυναίκα που αντικαθιστά τη μητρική φιγούρα και είναι σημαντική για εσάς, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Βιβλιοθήκης: info@kalambakalibrary.org
Περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε τα αγαπημένα σας τραγούδια!
                                                                                         Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια