Τελευταίες Ειδήσεις

Τρεις γενιές ΡΑΔΙΟ ΣΑΛΜΑΤην οικογενειακή παράδοση συνεχίζει η γνωστή σε όλους τους Τρικαλινούς και όχι μόνο επιχείρηση «ΡΑΔΙΟ ΣΑΛΜΑ» σε νέο χώρο επί της οδού Αθανασίου Διάκου στην πόλη των Τρικάλων.
Άξιος συνεχιστής μιας ιστορίας που ξεκίνησε το 1924 ο Παύλος Σαλμάς, γιός του Χρήστου που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, που με πολύ μεράκι δημιούργησε ένα όμορφο και ζεστό χώρο όπου ο πελάτης θα βρει ραδιόφωνα, ενισχυτές , pickup, διάφορες ηλεκτρικές μικροσυσκευές αλλά και ραδιόφωνα και φωτογραφικές μηχανές αντίκες για τους λάτρεις μιας εποχής που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο πέρασμα των χρόνων.
Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες, ανταλλακτικά και λάδι ραπτομηχανών και  service ηλεκτρονικών συσκευών.

Γόνος μιας οικογένειας που έγραψε τη δική της ιστορία για ένα περίπου αιώνα στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών και δημιούργησε τον πρώτο ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό στα Τρίκαλα συνεχίζει μια πορεία στο χώρο με αξιοπρέπεια και ευγένεια ο Παύλος Σαλμάς σας περιμένει πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε τιμές μοναδικές.
Αξίζει λοιπόν μια επίσκεψη…Δεν υπάρχουν σχόλια