Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων με τον Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρα ΛεωνίδαΣυνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος με τον Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρα Λεωνίδα.
Από πλευράς Δήμου παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Φωλίνας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος καθώς και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Τον κ. Μπακούρα συνόδευαν η κ. Καλογήρου Έφη και η κ. Κουκουλιού Μαγδαληνή.
Μέσα σε ένα άριστο και ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν τα θέματα της επέκτασης του φυσικού αερίου τόσο μέσα στην πόλη της Καλαμπάκας όσο επίσης και η επέκταση του δικτύου προς το Καστράκι, η επέκταση στο καινούργιο σχέδιο πόλεως και η επέκταση προς την ανατολική πλευρά της πόλης (επαρχιακή οδός Μετεώρων).

Ο Διευθυντής κ. Μπακούρας μάλιστα υποσχέθηκε στον Δήμαρχο ότι η ίδια η εταιρεία θα αναλάβει κάποιες συνδέσεις δημοτικών κτηρίων και σχολικών κτηρίων.
Τέλος και οι δύο πλευρές τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο κ. Μπακούρας θα είναι σε συνεχή επικοινωνία για την επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια