Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Μιχαλάκης: «Μείνετε σπίτια σας-Στην ΠΕ εργαζόμαστε για εσάς»Έκκληση προς τους πολίτες να συμμορφωθούν με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας απευθύνει ο Aντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

«Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες ευθύνης για όλους μας» λέει ο Χρήστος Μιχαλάκης «και όλοι μας, με υψηλό αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, καλούμαστε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να προστατέψουμε την δημόσια υγεία, να προστατέψουμε τις οικογένειές μας, την ίδια την κοινωνία, από την παγκόσμια απειλή του κορωνοϊού. Καλούμαστε να προστατέψουμε τον συνάνθρωπό μας, κυρίως εκείνον που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δείχνοντας την υπευθυνότητα που απαιτούν οι καιροί. «Μένουμε σπίτι» βάζοντας πάνω απ’ όλα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. «Μένουμε σπίτι» και κυκλοφορούμε μόνο για ότι είναι αναγκαίο. «Μένουμε σπίτι» και δίνουμε την μάχη απέναντι στον κορονοϊό, από την οποία να είστε σίγουροι πως θα βγούμε νικητές.

Καλώ και πάλι τους πολίτες να εφαρμόσουν τις οδηγίες των ειδικών και όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ότι χρειάζεστε μπορεί να γίνει με ένα τηλεφώνημα. Ας αποφύγουμε την φυσική παρουσία στον χώρο.

Είναι ζήτημα ζωής».