Τελευταίες Ειδήσεις

Σκληρότερα μέτρα: Κλειστές οι λαϊκές αύριο, τέλος τα πικ νικ. Η ελληνική πολιτεία γνωρίζει ποιοι περνούν τα διόδιαΤα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την απογευματινή ενημέρωση του υπουργείο Υγείας. Τα νέα κρούσματα είναι 31 και συνολικά οι περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα μας είναι 495.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος ανακοίνωσε τη λήψη περαιτέρω μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως: «Δεν πρόκειται για άσκησης ετοιμότητας αλλά για πραγματική μάχη» και ανακοίνωσε τα εξής:

    Από αύριο επιτρέπεται η μετάβαση στα νησιά μόνο των μόνιμων κατοίκων τους
    Απαγορεύεται ο απόπλους και κατάπλους σκαφών αναψυχής σε όλη την επικράτεια, όσα βρίσκονται σε πλεύση υποχρεούνται να γυρίσουν πίσω μέχρι αύριο 21/03

    Αύριο Σάββατο θα είναι κλειστές οι λαϊκές
    Σε όλες τις λαϊκές μειώνονται οι πάγκοι
    Αναφορικά με τα σούπερ μάρκετ πλέον θα ισχύσει το ενας πελάτης ανά 15 μέτρα αντί 10 μέτρα που ίσχυε μέχρι τώρα

Χαρδαλιάς: Η ελληνική πολιτεία γνωρίζει ποιοι περνούν τα διόδια

Μήνυμα στους Αθηναίους που αποχωρούν μαζικά από την Αθήνα έστειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

«Η ελληνική πολιτεία γνωρίζει και γνώριζε ποιοι περνούν διόδια», είπε ο κ. Χαρδαλιάς, σε έντονο τόνο, μετά τις ροές αυτοκινήτων που υπήρξαν σήμερα στα διόδια.

Ο υφυπουργός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσους δεν τηρούν τις συστάσεις.