Τελευταίες Ειδήσεις

Λήξη συναγερμού για το ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στον Ευαγγελισμό - Αρνητικά τα αποτελέσματαΛήξη συναγερμού για το ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στον Ευαγγελισμό - Αρνητικά τα αποτελέσματαΛήξη συναγερμού για το ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στον Ευαγγελισμό. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων αποδείχθηκαν αρνητικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ο 22χρονος ασθενής που μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ανησυχητικά συμπτώματα μετά από ταξίδι του στην Κίνα
Ο ασθενής υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις, νοσηλευόμενος απομονωμένος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, πληρούσε τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί ως ύποπτο κρούσμα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο δείγματος, εστάλη στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.
Τέτοια κρούσματα ελέγχονται καθημερινά από το ιατρικό προσωπικό, που τηρεί όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα του πρωτοκόλλου για τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια