Τελευταίες Ειδήσεις

Χίος: Τραγωδία με νεκρό προσφυγόπουλο μόλις δύο ετώνΧίος: Τραγωδία με νεκρό προσφυγόπουλο μόλις δύο ετών. Το πάτησε βανάκιΤραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 12 μηνών, κατά άλλες πληροφορίες 2 ετών, προσφυγόπουλο, σημειώθηκε στη ΒΙΑΛ στην Χίο.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγία Ερμιόνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το προσφυγόπουλο ηλικίας μέχρι 2 ετών, πατήθηκε από βανάκι  που ανήκει σε ΜΚΟ και που μετέφερε οικογένειες μεταναστών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στο Νοσοκομείο της Χίου όπου μεταφέρθηκε το παιδί, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, το μικρό παιδί με την οικογένειά του επέβαινε στο λεωφορείο της ΜΚΟ Μετάδραση. Μετά την αποβίβασή τους στην περιοχή, το παιδί έφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του.
Ο οδηγός του οχήματος ξεκίνησε χωρίς να δει, με αποτέλεσμα το μωρό να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος. Το παιδί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Σκυλίτσειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια