Τελευταίες Ειδήσεις

«Βούλιαξε» η Χαλκιδική: Πλημμύρισαν δρόμοι - Μεγάλη επιχείριση διάσωσης 32χρονης
Προβλήματα παρουσιάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Χαλκιδική αλλά και στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταίες ώρες την χώρα.
Στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας και στα δύο ρεύματα υπερχείλησαν τα χωράφια και πλημμύρισαν το οδόστρωμα.
Ειδικότερα, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων διακόπηε η κυκλοφορία των οχημάτων στη διασταύρωση της Ρεντίνας, του Σταυρού, αλλά και στο ύψος της Μαδύτου.
Παράλληλα, μεγάλη επιχείριση διάσωσης μιας 32χρονης κοπέλας που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία γύρω στις 18:00 το απόγευμα.
Ο σύζυγός της ειδοποίησε τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στη Φούρκα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, λίγο  μετά τις 5 το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από το δρόμο. 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και  η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.
Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. 
«Βούλιαξαν» Ολυμπιάδα, Αριστοτέλης και Ιερισσός
Δ΄Μεγάλατα προβλήματα και στο δήμο Αριστοτέλη ενώ νωρίτερα επλήγη η Ιερισσός και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και στην Ολυμπιάδα.


Όπως αναφέρουν στο halkidikinews.gr κάτοικοι της Ολυμπιάδας " η κατάσταση είναι δραματική. 
Δεκάδες προβλήματα και στο Δήμο Σιθωνίας
Πτώσεις βράχων είχαμε στις περιοχές του Αγίου Νικολάου – Βουρβουρούς, παρασύρθηκαν φερτά υλικά στο δρόμο Νικήτης – Μεταμόρφωσης και στη διασταύρωση Νικήτης - Αγίου Νικολάου.
Στην περιοχή της Λακάρας ο δρόμος άνοιξε από την πτώση πεύκου και βράχων από τα πρανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια