Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα Πέρυς Χαρτοπούλου ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης Ιουλίου 2019Σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες Βουλευτικές Εκλογές απευθύνω το μεγάλο Ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή που μου κάνατε.
Η ψήφος Σας αυτή όχι μόνο δεν μπορεί να με κάνει να εφησυχάσω, αλλά με επιφορτίζει με μεγαλύτερη ευθύνη να εξακολουθήσω να υπηρετώ το καλό του τόπου μας και της κοινωνίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά δεν υπέστη τη στρατηγική ήττα την οποία ανέμεναν και σχεδίαζαν Ν.Δ., ΚΙΝ.ΑΛΛ. και το μιντιακό σύστημα, αλλά ισχυροποιείται και σταθεροποιείται ως ο αδιαμφισβήτητος πόλος της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου. Με τα σχέδια των πολιτικών του αντιπάλων να πέφτουν στο κενό, ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται σε μια ισχυρή δύναμη αντιπολίτευσης. Μια αντιπολίτευση υπεύθυνη, προγραμματική αλλά και κινηματική απέναντι σε κάθε απόπειρα αμφισβήτησης των κεκτημένων για την εργασία και την κοινωνία.

Σας ευχαριστώ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου και Σας καλώ στον αγώνα για την αντιμετώπιση της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας και την επιστροφή της Αριστεράς στην εξουσία.Δεν υπάρχουν σχόλια