Τελευταίες Ειδήσεις

Οικονομικά στοιχεία στη δημοσιότητα από το τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ για το ΝοσοκομείοΤρικάλωνΣτην δημοσιότητα δίνει το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων οικονομικά και όχι μόνο στοιχεία, σχετικά με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία υπογραμμίζονται τα εξής:
«Το Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, παραθέτοντας τα παρακάτω στοιχεία, θέλει να αποσαφηνίσει το γεγονός της πίστωσης από κάποιους που προσπαθούν να καρπωθούν και να μειώσουν τις οποιασδήποτε ενέργειες, ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας έχουν γίνει από ανθρώπους της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Τα παρακάτω στοιχεία που παραθέτονται, αφορούν την προμήθεια αξονικού τομογράφου και όχι μόνο, στο νοσοκομείο μας μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ.
Η πρώτη απόφαση του Δ.Σ. του νοσοκομείου λήφθηκε στις 31-3-2016 (αριθμ..198) για μηχανήματα που αιτούνταν το νοσοκομείο 528.000 ευρώ.
Αυτή η απόφαση τροποποιήθηκε μετά την ανάληψη καθηκόντων του κ. Παρθένη και λήφθηκε η αριθμ. 727/13-10-2016 απόφαση η οποία ζητούσε την ένταξη και άλλων ιατρικών μηχανημάτων στο ΕΣΠΑ, όπου το ποσό ανήλθε στις 711.00 ευρώ.
Στη συνέχεια το Δ.Σ. του νοσοκομείου Τρικάλων, διεκδίκησε και κατάφερε να λάβει ποσό μεγαλύτερο των 1.000.000 ευρώ.


Οι αποφάσεις ένταξης υπογράφτηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πολάκη αφού η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες του Νοσοκομείου είχαν καταθέσει πλήρη φάκελο.
Οτιδήποτε άλλο αποτελεί παραπληροφόρηση από ανθρώπους που διαχειρίστηκαν και προσπαθούν ξανά να διαχειριστούν το Νοσοκομείο σαν προσωπική τους επιχείρηση και πολλές φορές καρπώνοντας κόπους και θυσίες άλλων.
Τους ενημερώνουμε όμως ότι θα βρουν μπροστά τους, όλους τους Τρικαλινούς πολίτες, πέρα από πολιτικές διαφωνίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια