Τελευταίες Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου: Σ’ αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς«Έχουμε μπροστά μας εκλογές σε ένα μήνα από τώρα και δεν περισσεύει κανείς. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Πολύ δε περισσότερο πρόσωπα που είναι του πολιτικού διαμετρήματος του Βενιζέλου. Από εκεί και πέρα όμως η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και  όχι από τους απόντες. Οφείλουμε όλοι, λοιπόν, να διαφυλάξουμε καταρχήν την ενότητα και κατά δεύτερον να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ό,τι μπορεί ο καθένας από το μετερίζι στο οποίο έχει ταχθεί, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές.Ο αντίπαλος του Κινήματος Αλλαγής δεν μπορεί να είναι άλλο η εσωστρέφεια. Πρέπει να είναι οι αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και η επερχόμενη δεξιά λαίλαπα του Μητσοτάκη».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη στον FM 100 ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, ο οποίος υπογράμμισε επίσης πως «Τον αγώνα τον έχω ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, δεν τον έχω σταματήσει ποτέ. Το γραφείο μου θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την Δευτέρα – Τρίτη που θα έχουμε επίσημα την προκήρυξη των εκλογών. Δεν θέλω να προτρέχω.Θέλω να πιστεύω ότι μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο εσωτερικό μας θα πάμε όλοι μαζί συντεταγμένα και θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα. Θέλω να το πιστεύω και τουλάχιστον όσο με αφορά αυτός θα είναι και ο στόχος ο οποίος θα θέσω και για τον εαυτό μου και για την συνολική προσπάθεια».
Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ εμφανίστηκε συναινετικός και ενωτικός, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια