Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Σιμορέλης: Μια διαφορετική περιοδεία    
Στα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Σιμορέλης, για να κάνει αυτοψία σε καλλιεργούμενες εκτάσεις που υπέστησαν ζημιές από τη χαλαζόπτωση. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την εικόνα που άφησαν τα καιρικά φαινόμενα από τον νέο πρόεδρο της κοινότητας κ. Φώτη Γιαννούχο και τον δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας κ Ευάγγελο Τσιακάρα. Στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή για να διαπιστώσει και επιτόπου την έκταση των ζημιών. Πρόκειται κυρίως για καλλιέργειες πεπονιού.
    Ακολούθως ο κ. Σιμορέλης έκανε περιοδεία στο χωριό Μικρό Κεφαλόβρυσο, παρουσία παραγωγών που επλήγησαν από τη χθεσινή χαλαζόπτωση, μαζί με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ κ. Μιχάλη Λιόντο, την επόπτρια Τρικάλων του ΕΛΓΑ και τον διευθυντή της ΔΑΟΚ Τρικάλων κ. Εμμανουήλ Γουγουλάκη. Τα προβλήματα εκεί αφορούσαν κυρίως καλλιέργειες καλαμποκιού, βαμβακιού και αμπέλια. Η κινητοποίηση του ΕΛΓΑ ήταν άμεση ώστε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς και να δοθούν κατάλληλες οδηγίες για την πορεία των καλλιεργειών που επλήγησαν.

    Παράλληλα ο κ. Σιμορέλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τους κατοίκους για αγροτικά θέματα, την επικαιρότητα και φυσικά για τις κρίσιμες εθνικές εκλογές. Στόχος είναι ο συνεχής και ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες για όλα και κυρίως για την καθημερινότητα. Να γίνει προγραμματική συζήτηση σε κάθε τομέα, με καθαρές θέσεις και προτάσεις, παρά το γεγονός ότι η αντιπολίτευση θέλει να το αποφύγει. Θα είμαστε, όπως πάντα, μέσα στον κόσμο με προστάγματα το έργο και με το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα του τόπου.
     Όταν έχεις μεγαλώσει από τα χωράφια, καταλαβαίνεις την αγωνία του παραγωγού. Και έτσι αποδεικνύεται στην πράξη ότι μπορεί να γίνει ένα άλλο είδος περιοδείας.
Σιμορέλης Χρήστος
Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Δεν υπάρχουν σχόλια