Τελευταίες Ειδήσεις

ΙΜ Στγαγών & Μετεώρων- "Σταγών(Α+) Ζωής"


Η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων με ιδιαιτέρα χαρά πληροφορεί το ευσεβές πλήρωμα κλήρου και λαού της τοπικής μας Εκκλησίας, ότι κατόπιν της υπ΄αριθ. 401/11.09.2018  προτάσεως του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Θεοκλήτου το «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ  ΜΕΤΕΩΡΩΝ»  με τον διακριτικό τίτλο "Σταγών(Α+) Ζωής" παίρνει πλέον σάρκα και οστά,  με τη δημοσίευση του Κανονισμού Συστάσεως και λειτουργίας στην  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 520/Β’/21-02-2019).  
Η σύσταση του  Εκκλησιαστικού Ιδρύματος  Αιμοδοσίας και η δημιουργία της Τράπεζας Αίματος αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες του Σεβασμιωτάτου και της τοπικής μας εκκλησίας, που σκοπό έχει να συνδράμει εθελοντικά και αποτελεσματικά με μία   "Σταγών(Α+) Ζωής",  στους αιφνιδιαστικά και απρόσμενα ασθενείς ή χρόνια πάσχοντες συνανθρώπους μας.
  
Στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς ο Σεπτός Ποιμενάρχης  μας καλεί όλους και όλες Μοναχούς, Μοναχές, Κληρικούς και το Χριστεπώνυμο  ευσεβές πλήρωμα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων να σταθούν αρωγοί και πιστοί εθελοντές σε πρωτοβουλίες που δίνουν ζωή στο συνάνθρωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια