Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε διάσημος έμπορος διαμαντιών μετά από επέμβαση επιμήκυνσης πέoυςΠέθανε διάσημος έμπορος διαμαντιών μετά από επέμβαση επιμήκυνσης πέoυςΣε μεγάλη κλινική στο όγδοο διαμέρισμα του Παρισιού βρέθηκε ένας διάσημος έμπορος διαμαντιών που διέμενε στις ΗΠΑ, το Σάββατο, προκειμένου να κάνει επέμβαση επιμήκυνσης πέους, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.
Ωστόσο, υπέστη ανακοπή λίγο μετά την επέμβαση. Συγκεκριμένα, οι γιατροί του έκαναν ένεση στο επίμαχο σημείο και τότε ο 65χρονος άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Ο επιχειρηματίας Ehud Laniado ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας «Mercury Diamonds», μιας συμβουλευτικής εταιρεία τιμολόγησης διαμαντιών, με λίγους και εκλεκτούς πελάτες.
Τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα έζησε στην Αφρική, ενώ στη συνέχεια έμεινε στο Βέλγιο, όπου έμαθε την τεχνογνωσία για τα ακατέργαστα διαμάντια. Για πάνω από 40 χρόνια, έκανε διεθνές εμπόριο διαμαντιών.
Η αστυνομία του Παρισιού προσπαθεί να ανακαλύψει τα αίτια θανάτου του,

Το προσωπικό της κλινικής υποστηρίζει ότι η επέμβαση έγινε εκτός των ωρών λειτουργίας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη επέμβαση θεωρείται ρουτίνας για τους γιατρούς της κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια