Τελευταίες Ειδήσεις

Ο γιος του Νετανιάχου απαντά στον Ερντογάν: Λέγεται Κωνσταντινούπολη, όχι ΙστανμπούλΟ γιος του Νετανιάχου απαντά στον Ερντογάν: Λέγεται Κωνσταντινούπολη, όχι ΙστανμπούλΣε προεκλογική του συγκέντρωση ο Ερντογάν σχολίασε το μήνυμα του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας που χαρακτήρισε τον εαυτό του "τουρκοφάγο".

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μαινόμενος είπε: «Αυτός ο αλήτης τι λέει για την “Ιστάνμπουλ”; Αδέλφια μου, την αποκαλεί Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, θα μετατρέψει λέει την Αγία Σοφία πάλι σε εκκλησία. Όσο υπάρχει αυτός ο λαός, όσο υπάρχει αυτή η ψυχή , δεν θα το επιτρέψει αυτό δεν θα συμβεί αυτό».

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στον Μπένιαμιν Νετανιάχου, για να έρθει η απάντηση από τον γιο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Γιάιρ Νετανιάχου ο οποίος με αναρτήσεις στο twitter εξαπέλυσε "πυρά" κατά του Ερντογάν:"Θα του θυμίσω ότι η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα μια πόλη που ονομάζεται Κωνσταντινούπολη! Η πρωτεύουσα της βυζαντινής αυτοκρατορίας και κέντρο του ορθόδοξου Χριστιανισμού για περισσότερα από 1.000 χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή! Και να του θυμίσω επιπλέον την τουρκική γενοκτονία εναντίον Ελλήνων, Ασσυρίων και Αρμενίων. Εκκαθάρισαν όλους τους Χριστιανούς από τη Μικρά Ασία"Δεν υπάρχουν σχόλια