Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Θοδωρή Αλέκου στο ΚΤΕΛ Τρικάλων


Ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος Thodoris Alekos και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του, συνέχισαν τον κύκλο επαφών με τους φορείς του Νομού Τρικάλων. Επισκέφτηκαν το ΚΤΕΛ Τρικάλων και συναντήθηκαν με μέλη του Δ.Σ. και μετόχους της εταιρείας.
Εκεί, τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τζατζάκης Βασίλειος και ο Αντιπρόεδρος  κ. Ρομπιές Ευάγγελος, όπου,  ξεκίνησαν με μια εισαγωγική ενημέρωση για την κατάσταση και τα προβλήματα των δρομολογίων που πραγματοποιούνται στο Δήμο Μετεώρων.
Υπήρξε ενημέρωση για το νέο εγχείρημα της απευθείας γραμμής Δελφοί – Καλαμπάκα που ετοιμάζει η εταιρεία, με σκοπό την επιπλέον διοχέτευση επισκεπτών στη Καλαμπάκα και στο Καστράκι.

Επίσης, αναλύθηκαν  τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λεωφορεία που εισέρχονται στη πόλη μας, λόγω του μέχρι σήμερα άλυτου κυκλοφοριακού προβλήματος, τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στο οδικό δίκτυο των Μετεώρων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν ενδιαφέρουσες απόψεις και ιδέες.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ»
Δεν υπάρχουν σχόλια