Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας για τους Τρικαλινούς υδραυλικούςΤην πρωτοχρονιάτική πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής ο Σύνδεσμος Υδραυλικών νομού Τρικάλων, ένα από τα πιο δραστήρια επαγγελματικά σωματεία του νομού.
Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρο» και εκτός από το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του συνδέσμου, τους βοηθούς τους και τις οικογένειές τους παραβρέθηκαν ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Παύλος Σταυράκης και ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Τάσος Λάππας.
Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας, ο οποίος έκανε αναφορά στις δράσεις και τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους, ενώ καθόρισε και μια σειρά δράσεων για το νέο έτος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για την έλευση του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η επέκταση του σε Πύλη και Μουζάκι, γεγονός που θα επιφέρει σημαντικά και πολλαπλά οφέλη στον κλάδο των υδραυλικών με άνοδο των εργασιών.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο οποίος ευχήθηκε καλές δουλειές σε όλους, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός και θα είναι δίπλα σε κάθε επαγγελματία που έχει την ανάγκη του και ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Τάσος Λάππας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα νέα χαμηλότοκα δάνεια που θα χορηγεί προς τους υδραυλικούς η τράπεζα για αντικατάσταση επαγγελματικού αυτοκινήτου και επαγγελματικών υλικών, όπως επίσης και στην χορήγηση δανείων σε νοικοκυριά για την εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Μετά την κοπή της πίτας και τις ομιλίες, ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους υδραυλικούς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια