Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Φαμίσης-Νέα Αλλαγή-Αναγέννηση
3η Σεπτέμβρη του1974 ημερομηνία σταθμός για την πολιτική ιστορία της χώρας με την ιδρυτική πράξη του ΠΑΣΟΚ που άλλαξε την πορεία του τόπου δημιουργώντας το δημοκρατικό κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης και συμφιλίωσε τους Έλληνες.
44 χρόνια μετά η Ελλάδα περνάει σχεδόν μια δεκαετία σκληρής οικονομικής κρίσης με τους πολίτες να έχουν ξεπεράσει τα όρια των αντοχών τους  καθώς οι πολιτικές των μνημονίων και ειδικότερα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  τους οδήγησαν στην απόγνωση και την εξαθλίωση.

Η 3η Σεπτέμβρη του 2018 επιβάλλεται να αποτελέσει αφετηρία Νέας Αλλαγής με αναγέννηση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας με βασικό πυλώνα του Κίνημα Αλλαγής στη βάση της ιστορικής διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974 για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει τονίζει ο πολιτευτής του κινήματος στο νομό Τρικάλων Κώστας Φαμίσης στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αγώνα.
Ένα αγώνα που οφείλουν  να δώσουν όλοι οι δημοκράτες,  γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αγγίξει και πάλι τη δημιουργία και την πρόοδο που της αξίζει και το δικαιούνται όλοι οι Έλληνες σημειώνει ο Κώστας Φαμίσης τείνοντας το χέρι για ένα καλύτερο αύριο που έρχεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια