Τελευταίες Ειδήσεις

Πυροβολισμοί σε τουρνουά video games στη Φλόριντα-Νεκροί και τραυματίεςΠυροβολισμοί σε τουρνουά video games στη Φλόριντα. Νεκροί και τραυματίεςΠολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματισθεί κατά την επίθεση ενόπλου κατά νέων που συμμετείχαν σε τουρνουά Madden NFL video game στο εμπορικό κέντρο Jacksonville Landing, στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, ανακοινώθηκε από τον γραφείο του σερίφη μέσω του Twitter.
Ενας ύποπτος είναι νεκρός στο σημείο της επίθεσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μη διασταυρωμένες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για 4 νεκρούς και 11 τραυματίες.
Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media πραγματικά είναι συγκλονιστικό. Αρχικά φαίνονται δύο άτομα μέχρι που χάνεται η εικόνα και ακούγονται οι πυροβολισμοί.
Το γραφείο του σερίφηκαλεί μέσω του Twitter τους ανθρώπους που έχουν κρυφτεί εντός του εμπορικού κέντρου Jacksonville Landing να καλέσουν το 911 ώστε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να τους εντοπίσουν και να τους βοηθήσουν.
«Σας ζητούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να παραμείνετε εκεί όπου κρύβεστε. Οι ειδικές δυνάμεις SWAT πραγματοποιούν μεθοδική έρευνα στο εσωτερικό του Landing. Θα σας βρούμε. Παρακαλείσθε να μην βγείτε τρέχοντας».

Δεν υπάρχουν σχόλια