Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.«Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που ξεκινούν αύριο 7 Ιουνίου 2018 για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 8 Ιουνίου για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ , το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθειά τους επιτυχώς, με νηφάλια σκέψη και ψυχραιμία. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεων – και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό – όλων των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ παράλληλα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας, δημιουργικής πορείας στη ζωή τους. Η ζωή, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους όπως η σημερινή, δίνει πολλές ευκαιρίες και για να πετύχεις πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς. Κυνηγήστε, λοιπόν, με πάθος τα όνειρά σας για έναν νέο κύκλο ζωής και σπουδών.

 Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η αισιοδοξία και το αγωνιστικό ήθος των μαθητών του τόπου μας, πρέπει να μας κάνει περήφανους και να μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα. Άλλωστε, η απόκτηση παιδείας και γνώσεων είναι καθοριστικός παράγοντας για καταρτισμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες που η Πολιτεία πρέπει να αξιοποιήσει. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους σαν και εσάς με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που δεν επαναπαύονται αλλά επιδιώκουν το καλύτερο τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά.
Ευχόμαστε επίσης κουράγιο και υπομονή σε όλους τους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία. Καλή δύναμη σε όλους σας».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                ΤΑ  ΜΕΛΗ
ΣΙΟΥΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ                                             ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ
                                                                                     ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια