Τελευταίες Ειδήσεις

«Μπροστά οι δικές μας ανάγκες»-Δυναμώνουμε τον αγώνα μας!

Κόντρα στο νέο πολυνομοσχέδιο με τα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την τέταρτη «αξιολόγηση» που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή, η Γραμματεία Τρικάλων  του ΠΑΜΕ με Συνδικάτα, Σωματεία, ΕΠ. Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, καλεί σε Συλλαλητήριο την Τετάρτη 13 ΙΟΥΝΗ  στις 8μ.μ. στην Πλ. ΕΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.
Η κυβέρνηση φέρνει στις 14 Ιούνη στην Βουλή για ψήφιση στις 3.00μεσιμέρι!! με τη γνωστή μορφή του κατ’ επείγοντος, το νέο πολυνομοσχέδιο με δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στην τέταρτη αξιολόγηση.
Η τέταρτη αξιολόγηση κουβαλά στις πλάτες τα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα από την ΕΕ και το ΔΝΤ που, μαζί με τα υπόλοιπα των προηγούμενων χρόνων, φορτώνονται στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας, είτε θα έχουμε μνημόνιο είτε όχι. Ήρθαν και αυτά για να μείνουν.
Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης που τάζει λαγούς με πετραχήλια, όσον αφορά τις Συλλογικές Συμβάσεις και τον κατώτερο μισθό.

 Η "μεταμνημονιακή Ελλάδα" όχι μόνο δεν φέρνει ανάκτηση των απωλειών και ανακούφιση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αντιλαϊκή επίθεση, με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ.
Καλούμε τους εργαζόμενους να απαντήσουν αγωνιστικά στην κυβερνητική προπαγάνδα και στις νέες απάτες της κυβέρνησης.
Με το σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες» να δυναμώσει η πάλη απέναντι σε εργοδοσία - κυβέρνηση - ΕΕ, απέναντι σε νέα και παλιά μέτρα.
Να δυναμώσει ο διεκδικητικός αγώνας για:
·        Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές.
·        Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων.
·        Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ! Κανένας εργαζόμενος κάτω από τα 751 ευρώ.
·        Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας.
·        Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.
·        Κάτω οι φόροι - να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας.
·        Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.
·        Να γίνουν προσλήψεις στα δημόσια Νοσοκομεία, στα σχολεία, μόνιμων πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτικών και υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων.Δεν υπάρχουν σχόλια