Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα ο Προκόπης Παυλόπουλος


Στην Καλαμπάκα θα βρεθεί μέσα στον Μάϊο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Για την επίσκεψη του εδώ δεν συντρέχουν κάποιοι πολιτικοί λόγοι, αλλά καθαρά οικογενειακοί, αφού το Σάββατο 26 Μάϊου θα παραβρεθεί στην βάπτιση των δίδυμων εγγονών του (δύο χαριτωμένα κοριτσάκια), που του χάρισαν ο γιός του Βασίλης και η νύφη του Τζίνα Κόφφα, η οποία κατάγεται από τα Τρίκαλα.
Η βάπτιση θα γίνει στον Ιερό ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Καλαμπάκας και τα δίδυμα κοριτσάκια θα έχουν τέσσερις νονούς, τους Γιάννη Μπενατάτο, Απόστολο Παππά, Κορίνα Ζερβού και Εύη Κυριάκου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο της Καλαμπάκας «GrandMeteora».
Σ’ αυτή την πολύ ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, αναμένεται να βρεθούν κοντά του πολλοί φίλοι του από τον χώρο της πολιτικής, αλλά και πολλοί τοπικοί πολιτικοί παράγοντες που διατηρούν στενές σχέσεις μαζί του.
Σίγουρα η έλευση στο νομό Τρικάλων του ΠτΔ, έστω και αν αυτή η επίσκεψη του δεν έχει πολιτική χροιά, αλλά καθαρά οικογενειακή, θα αποτελέσει κορυφαίο γεγονός για την περιοχή μας, χρίζοντας την επίκεντρο του ενδιαφέροντος και επίκεντρο ενδεχόμενων πολιτικών ειδήσεων!


Δεν υπάρχουν σχόλια