Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ-Έκτακτη Γενική Συνέλευση

 
Στις 29/4/2018 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός και η αγωνία για την έλλειψη ενδιαφέροντος και στήριξης της προσπάθειας από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης. 
 Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της πόλης μας ανεβαίνει στη Γ Εθνική και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση (15 βαθμοί διαφορά από τη δεύτερη ομάδα) και ο κόσμος δείχνει παγερά αδιάφορος για το εγχείρημα. Πιθανώς τα πρόσωπα του παρόντος ΔΣ και οι ενέργειες μας να μην εμπνέουν τους φιλάθλους της πόλης. 
 Επειδή η προσπάθεια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και δαπανηρή, πρέπει να γίνει από την αρχή συζήτηση για το αν πρέπει να ανεβεί η ομάδα στα Εθνικά πρωταθλήματα , με ποιόν τρόπο , με ποιους να στηρίζουν και ποιούς να διοικούν . 
 Για τους παραπάνω λόγους καλούμε τα μέλη του ΑΣ Μετέωρα σε Έκτακτη Γενική συνέλευση την Κυριακή 13/5/18 στις 19: 30 . Επί μη απαρτίας η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20/5/18 την ίδια ώρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Το ΔΣ του ΑΣ Μετέωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια