Τελευταίες Ειδήσεις

Οι…ιεροί δεσμοί του Κώστα Φαμίση



Δείπνο προς τιμή του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Ιεραπόλεως κ. Ισιδώρου Φακίτσα παρέθεσε το βράδυ της Κυριακής ο Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας-πανεπιστημιακός Κώστας Φαμίσης σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.
Τον Σεβασμιότατο και τον Κώστα Φαμίση συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας από δεκαετίας όταν ο δεύτερος επισκέφτηκε τα Ιεροσύλυμα και γνωρίστηκαν ανακαλύπτοντας την κοινή καταγωγή τους από Καλαμπάκα και ειδικότερα του κ. Ισιδώρου από την Αχλαδέα.
Με την άφιξη του Σεβασμιότατου ο Κώστας Φαμίσης πήγε στην Αχλαδέα-γενέτειρα του κ. Ισιδώρου- όπου λειτούργησε το πρωί και τα είπαν μετά το πέρας της λειτουργίας και αποδέχτηκε την πρότασή του Καλαμπακιώτη επιχειρηματία για να δειπνήσουν μαζί.

Έτσι οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετά πράγματα και φυσικά για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καθότι ο κ. Ισίδωρος είναι ο Γέρων Σκευοφύλαξ του Παναγίου Τάφου.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια του δείπνου ήταν άριστο μεταξύ τους και δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν τις επαφές ώστε να συνδράμουν ο καθένας από την πλευρά του στην προώθηση ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος.
-Σημάδι ότι ο Φαμίσης εκτός των άλλων διαθέτει και ισχυρούς ιερούς δεσμούς…



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.