Τελευταίες Ειδήσεις

Χόρεψαν οι κυνηγοί της Καλαμπάκας



…Ατελείωτες τουφεκιές κεφιού έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου στον χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας που και φέτος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Από νωρίς η αίθουσα του κέντρου «ΤΣΙΚΑΡΗΣ» κατακλύστηκε ασφυκτικά από μέλη του συλλόγου και φίλους τους οι οποίοι συναντήθηκαν και φέτος για μια ακόμη βραδιά μοναδική καθότι ο χορός των κυνηγών της Καλαμπάκας αποτελεί το μεγάλο κοσμικό γεγονός της χρονιάς όπως πάντα κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν και βραβεύσεις συναδέλφων για την προσφορά τους στο σύλλογο.
Περιχαρής ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δαλαμάγκας και τα μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν όλους τους παριστάμενους και τους ευχαρίστησαν για την τιμή και την αγάπη ευχόμενοι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχημένες κυνηγετικές εξορμήσεις προπαντός χωρίς ατυχήματα.

Η συνέχεια όπως πάντα στην πίστα όπου οι τουφεκιές κεφιού και χορού έπεφταν ασταμάτητα μέχρι πρωίας  με τη συνδρομή της ορχήστρας  που έκανε ότι καλύτερο για να διασκεδάσουν οι  παριστάμενοι  που έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Η βραδιά διανθίστηκε και από πλούσια λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα για τους τυχερούς.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.