Τελευταίες Ειδήσεις

Αποκάλυψη σοκ από το Αμερικανικό Πεντάγωνο: Πύραυλος κατέρριψε κατά λάθος το μοιραίο Boeing



Αποκάλυψη σοκ από το Αμερικανικό Πεντάγωνο: Πύραυλος κατέρριψε κατά λάθος το μοιραίο BoeingΑποκάλυψη που προκαλεί σοκ από το Αμερικανικό Πεντάγωνο. Υποστηρίζει πως το μοιραίο Boeing που συνετρίβη στο Ιράν καταρρίφθηκε μάλλον κατά λάθος από Ιρανικό αντιαεροπορικό πύραυλο!
176 ανθρώπινες ζωές χάθηκαν στην συντριβή.
Νεόνυμφοι και οικογένειες μεταξύ των νεκρών.

Μια ασύλληπτη αεροπορική τραγωδία που λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ… “Η ουκρανική πτήση που συνετρίβη έξω από την Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, χτυπήθηκε από ένα αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα”.

Αυτό αναφέρει ένας αξιωματούχος του Αμερικανικού Πενταγώνου, αλλά κι ένας αξιωματούχος των Ιρανικών μυστικών υπηρεσιών.


Κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται κοντά στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, έξω από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης, κατέγραψε τη συντριβή του αεροσκάφους - Διακρίνεται η λάμψη από την έκρηξη και τα φλεγόμενα συντρίμμια του μοιραίου Βoeing 737-800 - Το αεροσκάφος έπιασε φωτιά λίγο πριν συντριβεί, σύμφωνα με μια πρώτη έκθεση Ιρανών ερευνητών
Τη συντριβή του αεροσκάφους Βoeing 737-800 της Ukraine International Airlines, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης, κατέγραψε άλλη κάμερα ασφαλείας, με το σχετικό βίντεο να έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί, πολύ κοντά στο σημείο της συντριβής, διακρίνεται μια πολύ δυνατή λάμψη, ακούγεται η έκρηξη από την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο έδαφος και το σημείο γεμίζει με τα φλεγόμενα συντρίμμια του Boeing.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.