Τελευταίες Ειδήσεις

ΟΑΣΤ-Συμμετοχή στο συλλαλητήριο




Απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα στους συναδέλφους αγρότες  κτηνοτρόφους.
Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη στην έκθεση «Αγρότικα» το Σάββατο 1η Φλεβάρη ώρα 12.00΄
(Στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας οδού)
Συμμετέχουμε μαζικά στο Συλλαλητήριο και διεκδικούμε λύσεις στα οξυμένα προβλήματά μας που αρνείται να ικανοποιήσει η κυβέρνηση της ΝΔ (επικαλούμενη τις αντοχές της οικονομίας), ενώ την ίδια ώρα ικανοποιεί κάθε αξίωση των εμποροβιομηχάνων που πίνουν τον ιδρώτα και το αίμα μας.
Συμμετέχουμε μαζικά και διεκδικούμε:
·       Κατώτερες εγγυημένες τιμές στα προϊόντα μας ενάντια στο αίσχος των «ανοιχτών» εξευτελιστικών τιμών που διαμορφώνουν όπως θέλουν οι εμποροβιομήχανοι με τις «πλάτες» της εκάστοτε κυβέρνησης.
·       Μείωση του υπέρογκου κόστους παραγωγής (τα πανάκριβα: πετρέλαιο, ρεύμα, σπόρους, λιπάσματα, φάρμακα, ζωοτροφές κλπ), που εξαιτίας τους, δεν καταφέρνουμε πολλές φορές να καλύπτουμε ούτε τα έξοδα.
·       Να σταματήσει η απαράδεκτη κατάσταση με τον ΕΛΓΑ, που δεν αναγνωρίζει και δεν αποζημιώνει δίκαια και έγκαιρα το σύνολο των ζημιών και των νόσων, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση προωθεί το μπάσιμο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών, όπου και περισσότερα θα πληρώνουμε και μικρότερες αποζημιώσεις θα παίρνουμε.

·       Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και τα γενικότερα αντιασφαλιστικά  μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση με το νέο νόμο για την ασφάλιση, ενάντια στις εξευτελιστικές συντάξεις των 330 € και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες στην υγεία και την πρόνοια.
·       Όχι στη συνέχιση της άγριας φορολογίας και των χαρατσιών κάθε είδους στα σπίτια και την παραγωγή, που αδειάζουν τις τσέπες μας.
·       Όχι στη νέα αναθεώρηση της ΚΑΠ, που σχεδιάζουν τα επιτελεία της ΕΕ και των κυβερνήσεων, που θα είναι σε ακόμα χειρότερη κατεύθυνση με μείωση των κονδυλίων και των ενισχύσεων.
·       Το σταμάτημα των αγροτοδικείων και την καταστολή των λαϊκών αγώνων, που ετοιμάζει η κυβέρνηση με νέο νομοσχέδιο.
  Λεωφορεία για το συλλαλητήριο θα αναχωρήσουν στις 8,00 πμ από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πρώην Κωστάρα), το Μεγαλοχώρι, τη Φαρκαδόνα & το Ζάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.