Τελευταίες Ειδήσεις

Εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας από το Δήμο Μετεώρων – ΔΕΥΑΜ.(2)



Απ’ τις πρώτες ημέρες, ανάληψης,της νέας Δημοτικής Αρχής  πρότεινα στους αρμόδιους του Δήμου μας να προχωρήσουν στην διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού μεταξύ ΟΛΩΝ των παρόχων για τη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας στο Δήμο Μετεώρων και τη ΔΕΥΑΜ .
Είναι αλήθεια ότι ΟΛΟΙ είδαν πολύ θετικά την πρότασή μου και υποσχέθηκαν ότι ‘’θα τρέξουν’’το θέμα. 
Προς απογοήτευσή όμως μέχρι της 7/11/2019 ΜΗ έχοντας προχωρήσει, στο ελάχιστο,το θέμα αναγκάστηκα να δημοσιοποιησω την πρότασή μου. 
Και τότε πάλι οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής μιλώντας στα ραδιόφωνα της πόλης μας μίλησαν ότι προχωρούν το θέμα. 
Δυο μήνες μετά ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ έχουν κάνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση!!!
Εύλογα, λοιπόν, κάποιος θα κάνει το ερώτημα γιατί όταν από αυτή την κίνηση ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ με τα τιμολόγια που έχουν στη ΔΕΗ και με την έκπτωση που θα είχαν από 20-40%, μέσω του διαγωνισμού προσφορών,  του σημερινού τιμολογίου θα μπορούσαν  να έχει ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ μείωση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10-20000€/μήνα ΔΕΝ προχώρησαν 4,1/2 μήνες τώρα στον διαγωνισμό ΔΕΝ είμαι σε θέση να το απαντήσω!!!
Όταν υπάρχει τέτοια  στενότητα στα οικονομικά του Δήμου όπως αναφέρουν συνεχώς γιατί δεν κάνουν αυτή την τόσο απλή κίνηση;;;
Επειδή ΔΕΝ μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες ας μας πουν οι αρμόδιοι εάν υπάρχει κάποιο κώλυμα με τη συνεργασία που έχει ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ με τη ΔΕΗ. 
Και κάποιο πρόβλημα  (ανεξοφλητος  λογαριασμός  για παράδειγμα) να υπάρχει όλα μπορούν να λυθούν με τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος για 12 έως 24 δόσεις!!!
Εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει που ΔΕΝ αφήνει το Δήμο Μετεώρων και τη ΔΕΥΑΜ να προχωρήσουν στην διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού μεταξύ όλων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας. 
Ο,τι και αν συμβαίνει πρέπει να μας το πουν όμως γιατί ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ εξαιτίας της ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ των αρμοδίων πληρώνει μηνιαίως ΠΟΛΥ περισσότερα χρήματα που ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν σε διαφορετικές δράσεις και ενέργειες!!!
Εν αναμονή απαντήσεων!!!


Best regards

Papanikolaou George



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.