Τελευταίες Ειδήσεις

Το Έγκλημα στη Λογοτεχνία


Η Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε) θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 18:30-20:00, με θέμα "Το Έγκλημα στη Λογοτεχνία."

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
Δρ. Αναστασία Χαλκιά (Γενική Γραμματέας ΔΣ ΚΕ.Μ.Ε.)
Μάρθα Λεμπέση (Εγκληματολόγος, Διευθύντρια ΚΕ.Μ.Ε. - "Η Εγκληματολογία μεταξύ λογοτεχνίας και κοινωνικής πραγματικότητας")
Γιάννης Πανούσης (Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας - "Εγκληματολογία και αστυνομικό μυθιστόρημα")
Διονύσης Χιόνης (Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Εγκληματολόγος, Πρόεδρος ΔΣ ΚΕ.Μ.Ε. - "Το Έγκλημα στο έργο του Νίκου Καββαδία")

            Ο Αντιπρόεδρος της KDK, κος Απόστολος Ηλιόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίων Stratford και IGlobal, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής του Τμήματος Αδειών και Επιθεωρήσεων, Φιλαδέλφεια - Πενσυλβάνια, ΗΠΑ) και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΚΕ.Μ.Ε. Δρ. Φώτιος Σπυρόπουλος (Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω - Ποινικολόγος, Εγκληματολόγος) θα απευθύνουν χαιρετισμούς.
Η κα Ευαγγελία Ανδρουλάκη (Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω - Εγκληματολόγος) θα συντονίσει την ομιλία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν μέσω διαδικτύου να την παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση στον παρακάτω σύνδεσμο, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί την ημέρα της εκδήλωσης :
                                                                                   
                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.