Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Κωμωδία, Κλούνει και… Καλή χρονιά 2020!



Με κωμωδία υποδέχεται το 2020 η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Ο μάλλον ατυχής ελληνικός τίτλος «Τα σαΐνια του Κόλινγουντ» μας μεταφέρει στο Κλίβελαντ, σε μια εντυπωσιακά κωμική προσπάθεια ληστείας. Η ταινία ξεπηδά από τη μέγιστη ιταλική κωμωδία «Ο Κλέψας του Κλέψαντος» και με πολλές αλλαγές αλλά με απολαυστικό καστ ηθοποιών, μας περιμένει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 για μια νέα χρονιά γεμάτη χαμόγελα!.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Πέντε κλέφτες, ένα χρηµατοκιβώτιο αλλά κανένας εγκέφαλος για .ληστεία. Ο Κόσµο αν και βρίσκεται στη φυλακή δέχεται το καλύτερο δώρο, το τέλειο δώρο για την τέλεια ληστεία. Αυτός που θα αναλάβει την οργάνωση της ληστείας είναι η Ρόζαλιντ, η κοπέλα του Κόσµο. Μαζεύει 5 απίστευτους τύπους, τον Πέρο έναν ερασιτέχνη µποξέρ, έναν απελπισµένο καλλιτέχνη τον Ράλιλ, τον Λεόν που πασχίζει να εξασφαλίσει µι8α καλύτερη ζωή στη αδερφή του, τον Μπέιζιλ ένα Ιταλό απένταρο ζιγκολό και τον Τότο έναν γηραλέο απατεώνα. Την οµάδα πλαισιώνει ο βετεράνος χρηµατοκιβωτιο-διαρρήκτης Τζέρσι (Τζόρτζ Κλούνεϊ).  

ΚΡΙΤΙΚΗ
Κωμικό heist film από τους σκηνοθέτες αδερφούς Ρούσο («Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα», «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος»), του οποίου η λεία είναι οι απολαυστικές ερμηνείες. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τέτοιο καστ σε κέφια! Μια ταινία µε ανατρεπτικό χιούµορ στο πνεύµα των αδερφών Κοέν, αλλά και διασκεδαστική, με φάρσες και αστεία.
 Πηγή: athniorama.gr



Info
  • Τίτλος: Τα σαΐνια του Κόλινγουντ/ Welcome to Collinwood
  • Σκηνοθεσία: Anthony Russo, Joe Russo
  • Σενάριο: Anthony Russo, Joe Russo
  • Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Σαμ Ρόκγουελ, Γουίλιαμ Χ. Μέισι
  •  Χώρα: ΗΠΑ - Γερμανία
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Ετος: 2002
  • Διάρκεια: 86


ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ
Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, στον δημοτικό κινηματογράφο, μύλος Ματσόπουλου.
Ωρα έναρξης 21.45
Εισιτήρια: Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία. Μη μέλη 5 ευρώ.
 

 Δείτε το τρέιλερ στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=59D5PnEBhXs&feature=emb_logo




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.