Τελευταίες Ειδήσεις

«Μαζί στα Μετέωρα... Χριστούγεννα»-Επίσημη έναρξη εκδηλώσεων στο Δήμο Μετεώρων



 «Μαζί στα Μετέωρα... Χριστούγεννα» ήταν το σύνθημα  στην εκδήλωση επίσημης έναρξης των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων 2019-2020 του Δήμου Μετεώρων.

Στην πλατεία  Δημουλά συνέρρευσαν αρκετοί Καλαμπακιώτες παρουσία του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, του Δημάρχου κ. Αλέκου, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Κοινότητας όπου πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Το πρόγραμμα άνοιξε ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο 'Aγιος Βησσαρίων» σηματοδοτώντας το εορταστικό κλίμα των ημερών που θα ακολουθήσουν.

Η χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας υπό τη διεύθυνση της κ. Ρένας Λιάπη απέδωσε τις ευχές και τα «Χρόνια Πολλά», ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Όμιλος Βασιλικής παρουσίασε μοντέρνους χορούς υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Σοφίας Μόρφου και η Φιλαρμονική του Δήμου Μετεώρων απέδωσε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και το μουσικό συγκρότημα Silver Bells πήρε τη σκυτάλη με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Σεβασμιότατος κ. Θεόκλητος που ευχήθηκε καλές γιορτές με αγάπη και το φως του αστεριού που οδήγησε τους μάγους στον Χριστό να μας οδηγεί ενώ ο Δήμαρχος κ Αλέκος με τη σειρά του έστειλε ευχές για χαρούμενες γιορτές και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να δημιουργηθεί ένα κλίμα αντάξιο των προσδοκιών όλων και έδωσε το σύνθημα για την φωταγώγηση της πόλης που είναι πανέμορφα διακοσμημένη με την φροντίδα του αντιδημάρχου κ. Θώμου.



























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.