Τελευταίες Ειδήσεις

Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του 9ου «Μύλου των ξωτικών»




Χιλιάδες άνθρωποι γέμισαν ασφυκτικά κάθε γωνιά του μύλου Ματσόπουλου το βράδυ της Κυριακής, με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες, για να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης του 9ου«Μύλου των ξωτικών», η οποία ήταν για ακόμη μια χρονιά φαντασμαγορική και εντυπωσιακή από κάθε άποψη, αντάξια του κύρους του ονόματος που φέρνει σε πανελλήνια κλίμακα το μεγαλύτερο θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο όλης της Ελλάδας.
Πρωταγωνιστές ο Καρυοθραύστης και οι περιπέτειες του σε ένα ονειρικό ταξίδι στα 4 μαγικά βασίλεια μαζί με την μικρή Κλάρα, την βασίλισσα των λουλουδιών, ζωντάνεψαν επάνω στη σκηνή, σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία. Μια παραμυθένια τελετή που φωτίστηκε από πολύχρωμα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, που μάγεψαν μικρούς και μεγάλους.
Στη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών» βρέθηκε και ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπαστεργίου, που για μια ακόμη χρονιά εντυπωσίασε το κοινό με την ικανότητα του να γίνεται ένα με το πνεύμα της μεγαλύτερης γιορτής στην πόλη και φυσικά ο Άγιος Βασίλης, μαζί δε δεκάδες μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές, που με την θεατρική τους παρουσία και τις άψογες χορογραφίες, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Δεν θα μπορούσε να λείψει από την τελετή έναρξης και του φετινού «Μύλου των ξωτικών» ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Νέζος, ο οποίος «αγκάλιασε» το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο event στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του.
Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά 10 το πρωί έως 10 το βράδυ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020 στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. ti


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.