Τελευταίες Ειδήσεις

Το "MIKEL" Καλαμπάκας το καλύτερο της Ελλάδας για το 2019

Το απόλυτο συγκέντρωσε το κατάστημα "MIKEL" της Καλαμπάκας κατακτώντας την πρώτη θέση όλων των καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας στην Ελλάδα για το έτος 2019.
Η τεράστια αυτή διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο έρχεται να δικαιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον συντοπίτη επιχειρηματία Χρήστο Φαμίση και την οικογένεια του που δεν υπολόγισαν καμία στιγμή κόπους, έξοδα και όσα απαιτούνται για να το φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται και το κατάφεραν.

Η ανταμοιβή της όλης προσπάθειας ήλθε το μεσημέρι της Τρίτης όταν στελέχη της γνωστής αλυσίδας επισκέφτηκαν το "MIKEL" Καλαμπάκας και επέδωσαν το βραβείο στον Καλαμπακιώτη επιχειρηματία Χρήστο Φαμίση τον οποίον συνεχάρησαν για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του καταστήματος.
Τα στελέχη της αλυσίδας έδωσαν τα συγχαρητήρια τους και σε όλο το προσωπικό του καταστήματος προτρέποντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και πάθος και επιβράβευσαν τον καθένα τους με δωροεπιταγές από γνωστό πολυκατάστημα.

Τέτοιες διακρίσεις αναμφίβολα αποτελούν τιμή και ολόκληρη την περιοχή καθώς το "MIKEL" Καλαμπάκας γίνεται πιλότος και παράδειγμα προς μίμηση.
Από το "Meteoravoice"-που επιβεβαιώθηκε όταν σε ανύποπτη χρονική στιγμή χαρακτήρισε το εδώ "MIKEL" το καλύτερο της Ελλάδας, θερμά συγχαρητήρια και πάντα ψηλά με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες... 




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.