Τελευταίες Ειδήσεις

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στην Καλαμπάκα

Καθόλα επιτυχές και χρήσιμο ήταν το σεμινάριο ΚΑΡΠΑ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα "ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ" στην Καλαμπάκα με πρωτοβουλία της Αναισθησιολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Πολύζου και συνεργατών της και την συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία κατά την 5ωρη κατάρτιση σε θεωρητικό επίπεδο για την ανάγκη ενημέρωσης και γνώσης στο ζήτημα των πρώτων βοηθειών και της ΚΑΡΠΑ-Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης ενώ στη συνέχεια πέρασαν και στην πρακτική εξάσκηση σε ατομικό επίπεδο.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου τέθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις ενώ τονίστηκε η ανάγκη το θέμα να διδάσκεται πλέον και στα σχολεία, κάτι που σε άλλες χώρες όχι μόνον της Ευρώπης γίνεται εδώ και χρόνια.
Σημειώνεται ότι το σεμινάριο παρακολούθησαν και κάτοικοι του Αγιοφύλλου οι οποίοι προωθούν σε σημαντικό βαθμό την εθελοντική δράση στο χωριό τους ενώ όπως έγινε γνωστό διαθέτουν πλέον και απινιδωτή μέσω δωρεάς ενώ με λήξη του δόθηκαν πιστοποιητικά σε όσους το παρακολούθησαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.