Τελευταίες Ειδήσεις

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος



      
  Την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή  7 και 8  Νοεμβρίου  , μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδοε κ. Ιγναντίου     θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου όπου θα λάβει στις λατρευτικές εορταστικές εκδηλώσεις στην ως άνω πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.   
   
   Την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο 8 και 9 Νοεμβρίου θα μεταβεί στο Άργος Ορεστικό για τις πανηγυρικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Πατρός ημών  Νεκταρίου.  
 
  Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Σοφίας Ψυχικού , για την επέτειο των 45 χρόνων από τα εγκαίνια του Ναού.
  
  Την  Τετάρτη 13 Νοεμβρίου θα μεταβεί στην Καλαμάτα   όπου θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου  επί τη Μνήμη του Αγ. Πατρός  ημών  Ιωάννου του Χρυσοστόμου. επ΄ ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.


Ο Πρωτοσύγκελλος   π. Νήφων Καψάλης
  
    Την Κυριακή το απόγευμα  10 Νοεμβρίου θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ενοριακό  Ιερό Ναό Αγ. Μηνά Κρύας Βρύσης.  


Καθημερινές θείες Λειτουργίες στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας

         Κάθε ημέρα εκτός Σαββάτου , Κυριακής και μεγάλων εορτών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγ. Αθανασίου Καλαμπάκας θα τελείται Θεία Λειτουργία από 7:30 π.μ. έως 9:00 π.μ.,




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.