Τελευταίες Ειδήσεις

Εκπίπτει του αξιώματος αντιδήμαρχος στο δήμο Φαρκαδόνας



Αντιδήμαρχος του δήμου Φαρκαδόνας,τιμωρήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας με παύση 10 ημερών από τα καθήκοντά του, ως Δημοτικού συμβούλου.
Μοιραία εκπίπτει και από το αξίωμα του Αντιδημάρχου, αφού δόθηκε εντολή στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου για περικοπή του μισθού του.
Είναι η δεύτερη φορά που τιμωρείται ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος. Και στις δυο φορές ο λόγος είναι ο ίδιος. Έλειπε αδικαιολόγητα από πολλές συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας. Τη πρώτη φορά είχε τιμωρηθεί με τρίμηνη αργία και τώρα με την παύση του από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaIN, ο δήμος Φαρκαδόνας είναι ενήμερος για το θέμα εδώ και πέντε ημέρες , αλλά δεν ήθελε να παραλάβει την καταδικαστική απόφαση, με προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος. Επίσης έχει εκδοθεί και καταδικαστική απόφαση του ιδίου για παράβαση καθήκοντος, για υπόθεση από τη προπροηγούμενη θητεία επί Δημαρχίας Οικονόμου.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και κυρίως πως θα αντιδράσει στο θέμα η δημοτική αρχή του Γιάννη Σακελλαρίου, μέλος της οποίας είναι και ο δημοτικός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.