Τελευταίες Ειδήσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Με τι καιρό θα τρέξετε στον 37ο Μαραθώνιο Αθήνας!Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ που προβλέπει κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Πιο συγκεκριμένα:
1. Στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο από το απόγευμα του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).
2. Στη δυτική Πελοπόννησο (από τη νύχτα του Σαββάτου μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής) και πιθανόν στη δυτική Στερεά (από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής).
Παρακάτω ακολουθούν τα προβλεπόμενα ύψη 12ωρου υετού που μας οδηγούν σε πορτοκαλί προειδοποίηση, όπως ενημερώνει μέσω Twitter ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

37ος Μαραθώνιος Αθήνας: Με τι καιρό θα τρέξετε!
Την Κυριακή, ημέρα διοργάνωσης του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία του ΕΑΑ-meteo, αναμένεται να επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις, αυξημένες τιμές σχετικής υγρασίας και άνεμοι εντάσεων έως τεσσάρων μποφόρ. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά το δεύτερο μισό της διαδρομής του Μαραθωνίου.
Στο χάρτη παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το μεσημέρι της Κυριακής, και επισημαίνονται οι περιοχές όπου περιμένουμε τα εντονότερα φαινόμενα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.