Τελευταίες Ειδήσεις

Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ



Η Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας (μέλος της ΟΓΕ), τιμώντας την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου,  καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην πολιτική που στηρίζει τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως η υπογραφή της νέας συμφωνίας παράτασης των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα μας*.
 Να μην επιτρέψουμε να θυσιαστούν τα παιδιά μας στο βωμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.  Με τη συμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό, να δώσουμε μαχητική απάντηση στον εντεινόμενο αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ που κατάργησε το ακαδημαϊκό άσυλο. Δε θα τους αφήσουμε να μας βάλουν στο γύψο.
Καλούμε τις γυναίκες, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τους μαθητές και φοιτητές να συμμετέχουν στην συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου,  την Κυριακή 17 Νοέμβρη 2019 στα Τρίκαλα.


Πλαίσιο κειμένου: Κυριακή 17 Νοέμβρη
• προσυγκέντρωση στη Νομαρχία Τρικάλων ώρα 12:00
• κεντρική συγκέντρωση κεντρική πλατεία Τρικάλων ώρα 12:30
                                                                       



*Υπογράφουμε όλες και όλοι το ψήφισμα που διακινεί η Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας ενάντια στη νέα Συμφωνία παράτασης των βάσεων στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.