Τελευταίες Ειδήσεις

Εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας από το Δήμο Μετεώρων και ΔΕΥΑΜ Εισερχόμενα

Τα τελευταία χρόνια “βομβαρδιζόμαστε”καθημερινά απο διαφημίσεις εταιρειών, παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος,για μεγάλες ποσοστιαίες εκπτώσεις που προσφέρουν στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος σε σχέση με αυτά της Δ.Ε.Η.
Γνωρίζουμε,όλοι μας,ότι το Δήμο επιβαρύνει το κόστος ηλεκτρικου ρεύματος για πολλα κτίρια που ηλεκτροδοτουνται από τη ΔΕΗ.Αν δεν κάνω λάθος και για όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας!!!
Επίσης η ΔΕΥΑΜ ως αυτόνομος και ανεξάρτητος οργανισμός επιβαρύνετε με το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας για βιολογικό καθαρισμό και δεκάδες αντλιοστάσια.
Εύλογα, λοιπόν, έχοντας γνώση όλων των παραπάνω μου δημιουργείται η απορία γιατί οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ΔΕΝ είχαν προβεί σε κάποια έρευνα αγοράς ζητώντας απ όλους τους παρόχους ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας μας να μας δώσουν την εκπτωτική προσφορά τους και ο Δήμος να αλλάξει πάροχο έχοντας μεγάλη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας που πληρώνει μηνιαίως!!!

Με τη μείωση του κόστους θα μπορούσε ο Δήμος ή η ΔΕΥΑΜ να διαθέσει τα χρήματα αυτά για κοινωνικούς, αθλητικους,πολιτιστικούς,και άλλους σκοπούς.
Προτείνω, λοιπόν, ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ να απευθύνουν ανοικτη διαγωνιστική πρόσκληση σε όλους τους παρόχους ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας μας να μας δώσουν την εκπτωτική προσφορά τους και κατόπιν να έρθει σε συμφωνία με τον πάροχο της μεγαλύτερης εκπτωτικης προσφοράς προς το Δήμο και της ΔΕΥΑΜ!!!
Εν αναμονή εξελίξεων,λοιπόν,απ’ την πλευρά του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ!!!
Γεώργιος Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.