Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας



Από τις 4 ως τις 9 Νοεμβρίου 2019 το Δεύτερο Γυμνάσιο Καλαμπάκας φιλοξενούσε καθηγητές και μαθητές από τη Γερμανία, την Πορτογαλία και τη Λιθουανία, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Working for Europe”.
Την Τετάρτη, 6/11/2019, είχε προγραμματιστεί η επίσκεψη των αποστολών στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, όπου συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Αλέκο Θεόδωρο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμο Γεώργιο, οι οποίοι μάς καλωσόρισαν και ευχήθηκαν στους φιλοξενούμενούς μας μια ευχάριστη διαμονή.
Στη συνέχεια μεταβήκαμε στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου, στο Τουριστικό Γραφείο του Δήμου, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να μάθουμε περισσότερα για τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή από τον κ. Νικολογιάννη.
Στο τέλος της επίσκεψης ο Αντιδήμαρχος κ. Θώμος μάς έδωσε από ένα αναμνηστικό δώρο.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μετεώρων για την εγκάρδια αυτή φιλοξενία και να μεταφέρουμε στον Δήμαρχο προσωπικά και σε όλο το προσωπικό του Δήμου Μετεώρων τον ενθουσιασμό και την κατάπληξη όλων των φιλοξενουμένων μας για την περιοχή μας και τις ομορφιές της.
Ευχαριστούμε επίσης τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας για την εξαιρετική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Ηλιόπουλο μέσω τηλεδιάσκεψης και για τα ενδιαφέροντα πράγματα που μας ανέπτυξε για τα παλαιά αμερικάνικα επαγγέλματα καθώς και την βιοτεχνία εικόνων του κ. Ζερβόπουλου για την άρτια παρουσίαση της διαδικασίας δημιουργίας και αγιογράφησης των εικόνων σε όλα τους τα στάδια.
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας για την κάλυψη των δραστηριοτήτων μας.
Ευχαριστούμε τέλος τους γονείς των μαθητών για την υπομονή τους, τη φιλόξενη διάθεσή τους και τη συμβολή τους στις διαδικασίες μετακίνησης μαθητών και συνοδών καθηγητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.