Στο ΤΕΦΑΑ της πόλης των Τρικάλων βρίσκονται από σήμερα η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Birmingham Joan Duda και ο Παναγιωτης Γιαννακης.
Από το πρωί δόθηκαν διαλέξεις απo την Καθηγήτρια Joan Duda και τον  Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και  Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ), Καθηγητή Αθανάσιο Παπαϊωάννου προς τους  φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος του ΤΕΦΑΑ ΠΘ,  "Ψυχολογία φυσικής αγωγής", του "European master in sport and exercise  psychology" καθώς και σε προπονητές της πόλης με τίτλο "Ενδυναμώνοντας  το κλίμα της ομάδας" του προγράμματος "papa".


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρακολούθησε σήμερα τις διαλέξεις και απάντησε  σε ερωτήσεις των Καθηγητών δίνοντας την πολύτιμη προπονητική του  εμπειρία σε νέα παιδιά, φοιτητές, που προέρχονται από 15 χώρες του  κόσμου.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με διάλεξη του Παναγιώτη Γιαννάκη σε  φοιτητές των ειδικοτήτων του ΤΕΦΑΑ ΠΘ και την τελετή αναγόρευσης του κ. Γιαννάκη και της Καθηγήτριας Duda σε επίτιμους διδάκτορες, το  απόγευμα στις 18.00 στο νέο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ ΠΘ στα Τρίκαλα  παρουσία των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και  του ΓΓΑ κ. Μαυρωτά.