Τελευταίες Ειδήσεις

Η Κυβέρνηση Με ΜΑΤ και Βία προωθεί τους Πλειστηριασμούς Λαϊκών Σπιτιών




Την Τετάρτη 2 Οκτώβρη, Μέρα Πανεργατικής-Πανελλαδικής Απεργίας, Κυβέρνηση και Τραπεζίτες επιχείρησαν να προχωρήσουν στον πλειστηριασμό του σπιτιού μίας λαϊκής οικογένειας.
Κυβέρνηση και Τραπεζίτες επιχείρησαν να προχωρήσουν στον πλειστηριασμό επιτιθέμενοι στην κινητοποίηση με ΜΑΤ, προπηλακισμούς και χημικά. Η Κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας πλήρως τα μαθήματα καταστολής που έδωσε ως Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και με το που κάνει ιδιώνυμο τις κινητοποιήσεις για τη λαϊκή κατοικία, έστειλε τα ΜΑΤ προσπαθώντας να τσακίσει τους διαδηλωτές, και τους εργαζόμενους που υπερασπίζονται τα σπίτια τους.
Δείτε βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1g3l1uSnToo
Η προσπάθεια τους αυτή ΑΠΕΤΥΧΕ. Η μαζική-μαχητική κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων, της Επιτροπής κατά των Πλειστηριασμών του ΠΑΜΕ και το σωματείο του Χρηματοπιστωτικού Αττικής, απάντησαν στην βία και τον αυταρχισμό. Ο πλειστηριασμός μπλοκαρίστηκε.

Κανένας Μόνος Του Στην Κρίση - Κανένας Μόνος Του Στην "Αναπτυξή" Τους. Εμπρός Για Νέους Αγώνες!
Με τους Αγώνες μας θα επιβάλουμε το δίκιο μας!
  
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, κάθε λαϊκή οικογένεια που αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα να έρθει σε επαφή με την Επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των Πλειστηριασμών στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 3301847, 210 3301842, 210 3833786





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.