Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση Συνεργαζόμενων Φορέων



         
   Την Κυριακή το πρωί  πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη ενημερωτική συνάντηση με αφορμή την πάροδο των πέντε ετών από την έναρξη της λειτουργίας της.
 Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν: η Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης κα. Κατερίνα-Diana Demoulas-Merriam και  ο Αντιπρόεδρος κος Απόστολος Ηλιόπουλος. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Μετεώρων κος Θοδωρής Αλέκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Γιώργος Θώμος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μετεώρων Βασίλης Κυριακούλης,  οι μοναχές Μαξίμη και Ευσεβία από την Ιερά Μονή Ρουσάνου, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Τρικάλων κος Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο προϊστάμενος του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου από το ΜΙΕΤ, κος Αγαμέμνων Τσελίκας με τη συνεργάτιδά του, κα. Χριστίνα Κόσυβα και εκπρόσωποι από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κα. Θεόπη Κατσιαμάνη και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την  κα. Δημουλά, η οποία βράβευσε τον Καθηγητή Πληροφορικής κ. Γρηγόρη Δερεκενάρη για την πολύτιμη προσφορά του και βοήθεια στη Βιβλιοθήκη. 
Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη παρουσίαση των ψηφιοποιημένων χειρογράφων, η οποία προκάλεσε αφορμή για συζητήσεις και ερωτήσεις από την πλευρά του Δημάρχου και του κοινού.
Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που αποδέχθηκαν τη πρόσκληση μας. 
                                                                                            
                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.