Τελευταίες Ειδήσεις

«Σχολείο Αγωγής Υγείας»


Εκδήλωση με τίτλο «Σχολείο Αγωγής Υγείας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 18:00 – 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που πολιτιστικού συλλόγου « ΑΓΙΟΦΥΛΛΟΥ»,  και έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας.
Την εκδήλωση οργανώνει  η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγιοφύλλου « ΤΑ ΧΑΣΙΑ» και με το Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ).

Ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο κος  Δήμητριος Κούβελας, Καθηγητής & Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν  τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις  των ασθενών ,καθώς και η συμβολή των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Θα παρουσιαστούν επίσης όλες οι θεραπευτικές επιλογές των  Ρευματικών Νοσημάτων, η αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών και η σημασία της κίτρινης κάρτας. Στο τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.