Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόεδρος του ΔΣ Μετεώρων ο Σωτήρης Παπαχρήστος




Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Μετεώρων εκλέχθηκε κατά την Κυριακάτικη  διαδικασία ο Σωτήρης Παπαχρήστος από το συνδυασμό του κ. Θοδωρή Αλέκου με 17 ψήφους.
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Πολυζώης Χαλατσάκης από το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου κ. Χρήστου Σινάνη με 17 ψήφους και γραμματέας ο κ. Γρηγορίου Κώστας από το συνδυασμό του κυρίου Γιάννη Παπαμιχαήλ με 18 ψήφους.
Η διαδικασία ξεκίνησε με την εισήγηση του προεδρεύοντος συμβούλου κ. Παπανικολάου που ευχήθηκε καλή θητεία και συνεργασία σε όλους ενώ σε τοποθετήσεις τους οι κ.κ. Αλέκος, Σινάνης, Παπαμιχαήλ και Χατζιάρας ευχήθηκαν καλή θητεία με τον τελευταίο να υπογραμμίζει ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτή καθώς ο νόμος δεν του το επιτρέπει.


Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής
Για μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο κ. Αλέκος πρότεινε εκτός του ιδίου και των Αντιδημάρχων Τούλα Αντώνη και Γιώργου Θώμου και τους Γιώργο Αρσενίου Δημήτρη Λύπα, Βασ. Κερασοβίτη και Θεοχάρη . Ο κ. Σινάνης πρότεινε εκτός του ιδίου τους Χρ. Παπαγεωργίου και Μαρία Φροσυνάκη . Τέλος ο κ. Παπαμιχαήλ αυτοπροτάθηκε .

Ακολούθησε ψηφοφορία και μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων όπου επί 29 ψηφισάντων , βρέθηκαν δύο  ψηφοδέλτια άκυρα , την εννεαμελή Οικονομική Επιτροπή απαρτίζουν οι : Θεόδ. Αλέκου ως Πρόεδρος , Τούλας Αντώνιος , Θώμος Γεώργιος, Αρσενίου Γεώργιος Λύπας Δημήτριος , με Θεοχάρη και Κερασοβίτη αναπληρωματικοί,  Σινάνης Χρήστος , Παπαγεωργίου Χρήστος και Φροσυνάκη Μαρία και Παπαμιχαήλ Γιάννης .
Εκλογή μελών Επιτροπής Ποιότητας  Ζωής
Από την πλευρά του Δημάρχου προτάθηκαν οι Δημήτριος Κότης ως Πρόεδρος και οι Βασίλης Τσίκαρης Και Νίκος Φωλίνας , ως επίσης και οι Νίκος Μπαντανίκας , Γιώργος Παπανικολάου , Βασ. Θεοχάρης και Χρήστος Μαλακασιώτης . Από την πλευρά του κ. Σινάνη , Γιάννης Γιαννούλας , Σπυρίδων Θεμέλης και Κώστας Παπάντος . Τέλος από την πλευρά του κ. Παπαμιχαήλ προτάθηκε ο κ. Σωτήριος Παππάς .
Έτσι μετά την καταμέτρηση των ψήφων την Επιτροπή Ποιότητας απαρτίζουν οι : Κότης Δημήτριος Πρόεδρος και μέλη οι Βας. Τσίκαρης και Νίκος Φωλίνας ως Αντιδήμαρχοι , ο Νίκος Μπαντανίκας και Γιώργος Παπανικολάου,( Θεοχάρης και Μαλακασιώτης αναπληρωματικοί ),  από την παράταξη του Δημάρχου, ο Γιάννης Γιαννούλας , Σπύρος Θεμέλης και Κώστας Παπάντος και από την πλευρά του κ. Παπαμιχαήλ ο κ. Σωτ. Παππάς .








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.