Τελευταίες Ειδήσεις

Γάμος στις ΗΠΑ για την Ελίζα Μπλέτσα και τον αγαπημένο της Σκοτ.


Σε έναν ονειρικό γάμο στις ΗΠΑ παντρεύτηκε η Τρικαλινής καταγωγής Ελίζα τον αγαπημένο της Σκοτ. Πρόκειται για την κόρη του πρώην υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ Σωτήρη Μπλέτσα. Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος έγραψε για τη μοναδική αυτή στιγμή στη ζωή της αγαπημένης του κόρης στην προσωπική του σελίδα  στο facebook:
Είμαι τόσο χαρούμενος που αποφασίσατε να ενώσετε τις ζωές σας!
Σκοτ, για όσο καιρό σε γνωρίζω έχω αντιληφθεί πόσο καλό παιδί είσαι και ξέρω ότι η Ελίζα είναι τυχερή που έχει στην ζωή της έναν τόσο καλό άνθρωπο. Να την προσέχεις και να την αγαπάς!
Ελίζα, είμαι τόσο χαρούμενος που έχεις τον Σκοτ και ξέρω ότι σε αφήνω σε καλά χέρια τώρα που είσαι μακριά μου. Να τον προσέχεις και να τον αγαπάς!
Χαίρομαι και για την μεγάλη μου κόρη που βρίσκεται σήμερα εδώ με τον δικό της αγαπημένο και ελπίζω σύντομα, αν οι ίδιοι το θελήσουν φυσικά, να ακολουθήσουν τον δρόμο της Ελίζας.


Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου που μου έχει χαρίσει δύο υπέροχες κόρες μεγαλωμένες με ήθος και αρχές!
Στην οικογένεια του Σκοτ, στους γονείς του και τα αδέρφια του, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που δέχτηκαν σαν κόρη τους την Ελίζα μου και έχω να τους πω ότι θα έχουν στο πρόσωπό μας μια ακόμη οικογένεια, ένα ακόμη σπίτι που θέλω να νιώθουν για δικό τους!
Σας ευχαριστώ όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.