Τελευταίες Ειδήσεις

Ελλάδα – Λιχτενστάιν: Βαρέλι δίχως πάτο! Νέο ντροπιαστικό αποτέλεσμα



Το έκανε και αυτό η Εθνική Ελλάδας. Η κατρακύλα δεν έχει τέλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, μένοντας για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη στον 10ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.
Αν και προηγήθηκε με τον Μασούρα στο 33΄ και είχε δύο δοκάρια με τους Κουλούρη και Μανωλά, η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και είδε τον Σαλάνοβιτς να ισοφαρίζει στο 85΄ και να χαρίζει στο συγκρότημα από το κρατίδιο της κεντρικής Ευρώπης τον πρώτο του βαθμό στη διοργάνωση.

Κάκιστη η εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους παίκτες του Φαν’τ Σιπ να παίζουν σαν να κάνουν «αγγαρεία» απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα, η οποία έπαιξε χωρίς άγχος και κατάφερε να πάρει ένα ιστορικό αποτέλεσμα, το οποίο πανηγυρίστε έξαλλα μετά το τέλος του αγώνα.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι βαριά «άρρωστο» και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα σε ακόμα ένα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020, με τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ να αποδοκιμάσει τους διεθνείς, μετά το νέο κάζο.

Ο αγώνας

Η Εθνική Ελλάδας είχε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά οι κινήσεις των παικτών ήταν τόσο αργές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Λιχτενστάιν.
Το παιχνίδι δεν είχε καμία αξιόλογη φάση μέχρι και το 33′, όταν και η «γαλανόλευκη» βρήκε με αρκετή δόση τύχης τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κουλούρη να κάνει το σουτ και τον Μασούρα να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.
Στη συνέχεια, οι Έλληνες διεθνείς ανέβασαν στροφές κι έψαξαν το δεύτερο γκολ πριν από το ημίχρονο, αλλά ο τερματοφύλακας του Λιχτενστάιν είπε «όχι» στα σουτ των Μασούρα και Φετφατζίδη.
Στην επανάληψη, η Εθνική Ελλάδας μπήκε δυνατά κι είχε δύο οριζόντια δοκάρια, ένα σε κεφαλιά του Κουλούρη κι ένα σε «κεραυνό» του Μανωλά από τα 35 μέτρα. Το γκολ δεν ήρθε, η «γαλανόλευκη» «κάθισε» στο 1-0 και το κακό δεν άργησε να γίνει.
Στη μοναδική φορά που το Λιχτενστάιν πέρασε με αξιώσεις το κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σαλάνοβιτς έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση κι έγραψε με ιδανικό πλάσε το 1-1 στο 85′, με τους παίκτες της Εθνικής να αδυνατούν να απειλήσουν την εστία του Λιχτενστάιν στα εναπομείναντα λεπτά.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Αρμενία – Βοσνία 4-2
(3’, 66’ Μκιταριάν, 77’ Χαμπαρτζουμιάν, 90’+5’ αυτ. Λόντσαρ – 13’ Τζέκο, 70’ Γκόγιακ)

Ελλάδα-Λιχτενστάιν 1-1
(33’ Μασούρας – 85’ Σαλάνοβιτς)

Φινλανδία – Ιταλία 1-2
(71’ πεν. Πούκι – 58’ Ιμόμπιλε, 78’ πεν. Ζορζίνιο)

Η βαθμολογία:
1. Ιταλία 18 (18-3)
2. Φινλανδία 12 (8-4)
3. Αρμενία 9 (12-11)
4. Βοσνία 7 (12-11)
5. Ελλάδα 5 (7-10)
6. Λιχτενστάιν 1 (1-19)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (12/08):
Βοσνία-Φινλανδία (19:00)
Ιταλία-Ελλάδα (21:45)
Λιχτενστάιν-Αρμενία (21:45)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τσιμίκας, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (62? Ζέκα), Φετφατζίδης (68? Παυλίδης), Βρουσάι, Μασούρας (86′ Γιαννούλης), Κουλούρης.
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Μπ. Μπίχελ- Ρεχστάινερ (82? Χόφερ), Μάλιν, Κάουφμαν, Γκέπελ, Μ. Μπίχελ, Βίζερ, Χάσλερ, Μέιερ (64? Μπραντλ), Σαλάνοβιτς, Γκούμπσερ (55? Γιλντίζ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.