Τελευταίες Ειδήσεις

Αποκάλυψη: Εντοπίστηκαν 500.000 ευρώ σε λογαριασμό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ


Ποικίλες συζητήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει η πληροφορία που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και αφορά υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τη στήλη ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, εντοπίστηκε σε τραπεζικό λογαριασμό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσό των 500.000 ευρώ.
Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε γερμανική τράπεζα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα και ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει από τα εισοδήματά του.

Η αποκάλυψη της πληροφορίας αναμένεται να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις καθώς φαίνεται να μην είναι ο μόνος λογαριασμός που εντοπίστηκε.
Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, οι Αρχές, από την έρευνα, φαίνεται να έχουν οδηγηθεί και σε άλλους λογαριασμούς που σχετίζονται είτε με τον ίδιο είτε με συγγενικά του πρόσωπα και αφορά περιόδους που το εν λόγω πρόσωπο, με φήμη ανθρώπου έκανε εξυπηρετήσεις με το αζημίωτο, είχε κάνει διάφορες «δουλειές» με επιχειρηματίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος και έχουν προχωρήσει σε επιπρόσθετες ενέργειες, όπως τη συλλογή στοιχείων που αφορούν την σκοτεινή υπόθεση.
Παράλληλα με τον εντοπισμό του λογαριασμού των 500.000 ευρώ στη γερμανική τράπεζα, που έχει ως δικαιούχο τον πρώην υπουργό και συνδικαιούχο τη σύζυγό του, πληροφορίες αναφέρουν ότι για το εν λόγω πρόσωπο υπάρχουν και ηχητικά που τον εμπλέκουν σε περίεργες συναλλαγές και στις οποίες γίνονται αναφορές σε πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Από τις ίδιες πηγές, προκύπτει ότι ήδη έχουν αρχίσει να μιλούν και πρόσωπα που υπέκυψαν στον πειρασμό (σ.σ.: για πολλούς εκβιασμό) να συνδιαλλαγούν με τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές καθώς -εκτός των πολλών άλλων- πρόκειται και για ένα πρόσωπο που ενώ κήρυττε τον αγώνα κατά των Μνημονίων την ίδια στιγμή άνοιγε λογαριασμό σε γερμανική τράπεζα.
Βόμβα από τα «Παραπολιτικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.